Forside

Personale

Vi tilbyder

Galleri

Om os

Kontakt

Telefonnummer

Email

Åbningstider

Man – Tor 07:30 – 15:00
Fredag 07:30 – 12:30

 

Facadestilladser

Hos Stilladsgruppen tilbyder vi facadestilladser i høj kvalitet til dig, der ønsker optimale arbejdsvilkår, når du skal arbejde med eksempelvis facaderenovering eller andre former for håndværk, hvor du skal bruge et sikkert og holdbart stillads.

Facadestilladser er én af de hyppigst brugte stilladstyper, som ofte ses i gadebilledet. Disse fås i mange forskellige varianter, således at du er i stand til at udføre din opgave optimalt på et stillads, der er sikkert og trygt at arbejde på. Hos Stilladsgruppen er vi specialister i facadestilladser, da det er vores primære spidskompetence.

Vi leverer og opstiller stilladser efter behov, og du kan stort set få det, som du ønsker. Den normale opstilling er med en afstand på to meter mellem hver etage – men har du brug for en anden afstand, kan vi sagtens imødekomme dette.

Vi har mange års erfaring med facadestilladser

Har du brug for et erfarent og kompetent stilladsfirma til at levere facadestilladser i høj kvalitet, er vi garant for at facilitere nogle yderst stabile og robuste stilladser, der holder. Alle vores medarbejdere har mange års egenhændig erfaring med håndtering og opstilling af stilladser, der skal bruges meget i arbejdsøjemed.

Uanset hvilken type arbejdsopgave, du har foran dig, kan vi imødekomme dine ønsker til opstilling. Har du brug for lette facadestilladser, kan disse fås opstillet med to dæk i dybden, således at du opnår større fleksibilitet ved for eksempel vinduesarbejde, maling og renovation.

Skal du skifte tag eller foretage reparationer på tag, kan vi opstille stilladset sådan, at det kan placeres ved tagrenden med dobbelt bredde. Lad os høre om, hvad du har brug for, så vi kan finde den optimale løsning til dit projekt.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Har du et forestående projekt, hvor du får brug for facadestilladser, er vi parate til at levere en fleksibel løsning. Det kan være alt fra facaderenovering til maling, pudsning, tagarbejde eller noget helt fjerde. Vi har helt styr på teknikken, så du får den bedste og mest sikre platform til at udføre dit arbejde på. Sikkerheden er altid i top, så du kan arbejde med tryghed og ro i sindet.

Vi har opstillet rigtig mange facadestilladser gennem årene, og vi har aldrig fået en klage. Bestil derfor dine stilladser hos os, såfremt du ønsker at samarbejde med en yderst erfaren udbyder, der tager din sikkerhed alvorligt.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Ring på telefon 75 13 57 00 eller skriv til info@stilladsgruppen.dk.