Forside

Personale

Vi tilbyder

Galleri

Om os

Kontakt

Telefonnummer

Email

Åbningstider

Man – Tor 07:30 – 15:00
Fredag 07:30 – 12:30

 

Industristilladser

Søger du industristilladser til forskellige slags opgaver inden for industri, er vi hos Stilladsgruppen specialisterne, der kan levere og opstille, hvad du har brug for. Vi har mange års erfaring og har hjulpet et væld af forskelligartede kunder med diverse opgaver.

Industristilladser er én af vores absolutte forcer, da vi har et bredt kundesegment inden for industri, hvor vi servicerer med stabile og sikre industristilladser, der kan opstilles efter konkrete behov. Har du en forestående opgave, hvor du har brug for en sikker platform at arbejde på, leverer og monterer vi et stillads, således at det passer helt unikt til din opgave.

Udover industristilladser, kan vi også være behjælpelige med følgende:

Bestil industristilladser der er sikre og trygge 

Varetager du bestilling af industristilladser til et firma, er det vigtigt at se på dine medarbejderes sikkerhed og evne til at udføre et optimalt stykke arbejde. Har man ikke de rette omstændigheder – det vil sige et sikkert og tryghedsskabende industristillads – da er man ikke i stand til at arbejde med sindsro og fuldt fokus på opgaven, fordi det i den grad handler om at føle sig sikker.

Industristilladser stilles typisk op, fordi der skal arbejdes godt oppe i højderne. Vi har mulighed for at tilføre ekstra bredde og dybde, således at du har bedst mulige arbejdsbetingelser. Hos Stilladsgruppen tager vi din sikkerhed meget alvorligt, hvorfor vi altid kvalitetssikrer, at alt er 100% i orden.

Vi skræddersyr en løsning til din opgave

Der findes mange varianter og muligheder for at konstruere nogle helt unikke industristilladser. Vi tager meget gerne en snak med dig om dit projekt, så vi sammen kan strikke den mest optimale løsning sammen.

Vi forstår at lave de helt rigtige koblinger, som giver større fleksibilitet og mulighed for at anvende flere stilladser sammen. Skal du bruge industristilladser til et større projekt eller blot til et mindre? Størrelsen på din opgave er ikke afgørende for os, da vi bestræber os på at servicere alle vores kunder med det samme høje serviceniveau og de mest stabile og sikre industristilladser, som skaber tryghed og er den bedste forudsætning for at levere et flot stykke arbejde – uanfægtet branche.

Lad os give dig et uforpligtende tilbud

Vi har hjulpet rigtig mange kunder gennem årene, og vi hjælper også gerne dig. Hos os kan du altid forvente, at kvaliteten er i højsæde, da vi tager vores arbejde alvorligt. Det er et præcisionsarbejde, der kræver viden, teknisk snilde og masser af erfaring. Det får du hos os, når du bestiller industristilladser til et eller flere projekter – store som små. Skal vi hjælpe dig?

Få et uforpligtende tilbud – ring på telefon 75 13 57 00 eller skriv til info@stilladsgruppen.dk.