Forside

Personale

Vi tilbyder

Galleri

Om os

Kontakt

Telefonnummer

Email

Åbningstider

Man – Tor 07:30 – 15:00
Fredag 07:30 – 12:30

 

Murerstilladser

Ønsker du at have de optimale arbejdsbetingelser som murer, tilbyder vi hos Stilladsgruppen murerstilladser i høj kvalitet, hvor sikkerheden er i højsæde. Vi er et rutineret og yderst erfarent stilladsfirma, der har leveret og opstillet mange murerstilladser for kvalitetsbevidste kunder, der sætter pris på at samarbejde med et firma, der tager deres arbejdssikkerhed alvorligt.

Har du et forestående projekt, hvor der er behov for et stillads til at kunne arbejde i den rette højde, leverer vi til adressen og opstiller i den formation og konstruktion, du ønsker. Alt afhængigt af hvor mange murere det skal bære, kan vi opstille murerstilladser, der kan holde til både medarbejdere og arbejdsmateriel. Bæreevne og sikkerhed er to faktorer, vi tager meget alvorligt, da vi udelukkende leverer holdbare og stabile løsninger, der skaber tryghed.

Vi tilbyder desuden også følgende:

murerstilladser der skræddersyes dit projekt

Vores murerstilladser fås i flere forskellige varianter. Har du brug for ekstra god bredde og dybde, kan vi konstruere en solid platform, der tillader dig at være fleksibel og dermed have rigtig god plads, så du ikke begrænses.

Da murerarbejde er et tungt job, tilbyder vi murerstilladser, der er særligt beregnet til at kunne bære rigtig mange kilo. Du skal ikke bekymre dig om vægt, da vi skræddersyer et stillads, der kan bære flere medarbejdere, mørtel og arbejdsredskaber.

Vi er til for at løse dine udfordringer og opfylde dine ønsker. Lad derfor os om det, vi er dygtige til, så du kan bruge tiden på mere murerarbejde. Vi sikrer den gode kvalitet, så du får mere fra hånden.

Kvalitet frem for alt

Hos Stilladsgruppen går vi ikke på kompromis med kvaliteten af vores murerstilladser. Når du bestiller et stillads hos os, kan du være helt sikker på, at alt er, som det skal være. Vi opstiller selv fra bund til top, og vi kvalitetssikrer, at det står 100% stabilt.

Har du brug for driftssikre murerstilladser, der kan holde til et helt sjak samt arbejdsmaterialer, stiller vi vores stilladser til rådighed for jer. Der er ikke en ordre, der er for stor eller lille, så kontakt os endelig for at høre nærmere om, hvorledes vi kan konstruere en optimal løsning til dig og dit projekt. Vi stiller både an til større renoveringsprojekter, nybyggeri, opmuring og materialedepoter. Vi har de stilladser, der skal til for at lette arbejdsbyrden for dig og dine medarbejdere.

Indhent et tilbud på murerstilladser

Hos Stilladsgruppen er vi alle professionelle og kompetente i alle facetter af vores job. Vi arbejder med stor faglig integritet, da vores fornemmeste jobfunktion er at skabe en optimal arbejdsplatform med fokus på sikkerhed og tryghed. Grundet vores store, egenhændige erfaring er vi i stand til at levere murerstilladser, der holder, fordi vi kender hver enkelt bolt og skrue.

Ønsker du at leje et stillads til en opgave, er vi meget fleksible og kan opstille det inden for ganske kort tid. Har du en opgave til os? Kontakt os for et uforpligtende tilbud på telefon 75 13 57 00 eller skriv til info@stilladsgruppen.dk.